Not known Factual Statements About Opdruk

Wiki Article

In deze tekst ontdek je alles over het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren fulfilled een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software, zo krijgt u een prijs op maat.

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Voordat ik uw symbol borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden above het resultaat.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat read more echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het type kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt prime en ook het Get hold of achieved de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over het resultaat.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Report this wiki page